Що б уникнути раку кишечника за собою треба стежити

126

Сучасний ритм життя відкладає суттєвий вплив на стан здоров’я людини. Нерегулярне харчування і постійний стрес автоматично включає людину в групу ризику розвитку раку кишечника. Особливо цей ризик зростає у людей, що вживають багато червоного м’яса, вживають надлишок жирів і, причому, котрі є все дуже швидко. Першою ознакою для тривоги можуть стати поліпи. Медики стверджують, що 10-15 років і поліпи легко перетворюються в пухлину. Тому після 50 у багатьох виникають такі проблеми, оскільки в 30-40 ніхто сильно не звертає увагу на якісь дрібниці, а зосереджується на роботі. Саме таке ставлення до власного здоров’я є ідеальним для розвитку онкології. Тому медики рекомендують усім частіше обстежитися у фахівців. Переглянути своє меню, включити в нього більше фруктів і овочів, а також продуктів збагачений клітковиною, зменшити кількість червоного м’яса в раціоні.