Проблеми розвитку раку може вирішити вживання соєвих продуктів

120

У Китаї медики зробили досить таки сенсаційну заяву про виявлену ними взаємозв’язку між вживанням в їжу соєвих продуктів і розвитком раку простати. На думку китайських фахівців, включення в їжу сої та продуктів з неї у значній мірі знижує ймовірність розвитку онкології. Вся справа в генистеине, компоненті соєвого білка, який захищає від розвитку раку простати. В ході експерименту за участю 100 пацієнтів було доведено, що наявність високого вмісту геністеїн веде до зниження захворювання на рак простати на 65%. Експериментально було встановлено, що у здорових людей генистеина приблизно 728,6 нанограм в мілілітрі плазми крові, в той час як у хворих на рак простати вміст цього білка становить всего513 нанограммов на мілілітр. Медики наполягають на тому, що геністеїн не потрібно вводити пацієнту спеціальним чином. Досить того, щоб пацієнт вживав в їжу сою та продукти з неї.