Мужской журнал

10-1-2017

Зараз натуральна кава стала набагато популярнішою розчинної. Він має більш насичений і приємний смак, а так само приносить більше користі і менше шкоди нашому організму. Багато людей віддають перевагу саме цей ароматний напій, як спосіб підбадьоритися вранці. Починаючому кавоману може здатися, що варити каву в турці тривалий і важкий процес. Але, насправді, вивчивши кілька технік варіння кави, і трохи потренувавшись, ви зрозумієте, що це зовсім не так. Цей та ще други статьї в нашему журнлі, у нас найкращій мужской журнал.

Правильний посудина для приготування кави
Для початку, дуже важливо підібрати правильний посудина для приготування кави. Навіть не намагайтеся зварити каву в металевих гуртках, маленьких каструльках, ковшах, і т. д. Для того, щоб кава вийшов смачним і ароматним вам просто необхідна турка!

Для приготування кави краще всього підійде мідна турка. Мідь повільно прогрівається по всій поверхні, і з-за цього кава виходить значно смачніше і ароматні.

Не так давно на ринку з’явилися керамічні турки. Безсумнівно, вони мають масу переваг, але їх величезним мінусом є ціна і крихкість. При приготуванні кави в турці, необхідно суворо стежити за її нагріванням, а так само берегти посудину від будь-яких падінь і механічних пошкоджень.

Що стосується різних глиняних, жерстяних, алюмінієвих турок – не варто викидати гроші на вітер. Так, подібна продукція приваблює своєю низькою ціною. Але кава добре взаємодіє тільки з одним металом – міддю. Всі інші матеріали будуть заглушати смакові якості кави, і ви так і не спробуєте оригінальний смак цього напою.

Форма турки так само має чимале значення: ніколи не беріть турку з широким горлом. Шийка має бути вузьке, щоб аромат не випаровувався, а зберігався всередині судини.