Кавомашини можуть бути інкубаторами для різних інфекцій

120

Добре відомо, що хвороботворні організми, що оточують нас. Однак, найчастіше, люди думають, що під впливом високих температур вони гинуть, і побоюватися не варто. Це твердження відноситься і до побутової техніки, в тому числі і до кофемашинам. Вчені провели аналіз кавовій гущі, яка залишилася після приготування кави і жахнулися. Серед виявлених представників мікросвіту були знайдені ентерококи і синьогнійна паличка, які можуть стати збудниками інфекційних захворювань сечовивідних шляхів, ШЛУНКОВО-кишкового тракту і навіть легких. Вчені не закликають відмовлятися від кавоварок, але просять усіх приділяти більше уваги чищення цих пристроїв, перетворивши це дія в регулярний.