50 продуктів для профілактики раку

120

Вчені опублікували список продуктів, вживання яких допоможе людям уникнути утворення ракових пухлин.

Фахівці розповіли, що за останнє століття найбільше випадків появи раку відбувається із-за неправильного харчування і способу життя. Близько 30 відсотків появи злоякісних пухлин відбувається в результаті куріння. Також одна з головних причин появи смертельної хвороби – це генетика. Отже, це три основні причини утворення раку: генетика, спосіб життя та харчування, куріння.

Тому особливо важливо стежити за тим, чим ви харчуєтеся. Ми пропонуємо вам список продуктів, вживання яких, за словами фахівців, допоможе вам у профілактиці ракових утворень.

Загальні продукти для профілактики раку: капуста, петрушка, сочевиця, зелений чай, оливкова олія, аспарагус, волоські горіхи, лосось.

Продукти для профілактики раку товстої кишки: брюссельська капуста, білий і чорний чай, чорна малина, шпинат, імбир, каррі, арахіс, цибулю.

Продукти для профілактики раку легень: брокколі, рукола, помідори, шипшина, куркума, крес, лохина, гриби шиітаке.

Продукти для профілактики раку шкіри: апельсини, лимони, авокадо, диня канталупа, хрін, морква, солодкий картопля, базилік, насіння льону.

Продукти для профілактики раку простати: кавун, пвапайя, гуава, кешью, мигдаль, бразильські горіхи, насіння гарбуза, насіння соняшника, нут, тунець.

Хороша новина: президент Протиракового товариства Росії Давид Заридзе зазначив, що помітна тенденція до зниження смертності від раку. Тим не менш, не забувайте про профілактику і ведіть здоровий спосіб життя. Бережіть своє здоров’я.

Між тим, російські вчені знайшли спосіб боротьби з раком за допомогою вітаміну В2.