1 з принципів правильного харчування на роботі

182

Якщо на роботі ви забуваєте про їжу, і крім чайних церемоній нічого не влаштовуєте, задумайтеся – адже проблема ближче, ніж вам здається. Відсутність повноцінного харчування протягом робочого дня загрожує вам не тільки кар’єрними невдачами на увазі поганого здоров’я, але і стресами, які розвинуться незабаром. А все тому, що ви забули, нормально поснідати, пообідати або повечеряти на роботі.

1. Складаємо меню на завтра
Заздалегідь подумайте про смачне і здорове меню не наступний данину. Якщо вдома ви приготуєте собі що-небудь смачненьке, то навряд чи вам захочеться на роботі знехтувати цим. Запах домашнього страви в кавово-бутербродной атмосфері офісу спокусить не тільки вас. І, можливо, наслідуючи ваш приклад, співробітники почнуть теж піклуватися про своє травленні, приносячи з будинку коробочки з «правильними» сніданками та обідами. Якщо ви хоч раз відмовитеся від приготування сендвіча, нехай і домашнього, якими ви себе кожен день труїте на роботі, і витратите трохи більше часу на готування апетитного страви, то з часом ви почнете робити це заздалегідь щовечора. Правильна їжа не тільки зміцнює здоров’я, але і піднімає настрій.