1 з корисних властивостей петрушки

149

Петрушка – справжнє джерело аскорбінової кислоти і каротину, фолієвої кислоти, магнію, заліза. З лікувальною метою використовують траву, коріння і насіння. Давно відомі вітамінні властивості петрушки, здатність виводити веснянки, регулювати сольовий обмін: очищати організм від шлаків, в тому числі, і від солей важких металів.

1 з корисних властивостей петрушки

Петрушка для схуднення

Насіння петрушки використовують у складі трав’яного чаю для схуднення. Для цього змішують 15 г насіння петрушки, 40 г крушини, 15 г кореня петрушки, 15 г кореня кульбаби, 15 г листя м’яти. Заварюють 2 ст. ложки суміші 2 склянками окропу, настоюють 30-40 хвилин, проціджують, випивають вранці натщесерце.