1 з корисних властивостей ківі

317

Сьогодні існує приблизно 60 різновидів ківі, але лише кілька з них вирощують через їстівних плодів. Світове виробництво ківі на сьогоднішній день складає більше 2 мільйонів тонн у рік. Основними постачальниками є Іспанія та Австралія.

1 з корисних властивостей ківі

Ківі багаті амінокислотами і клітковиною, цей плід містить фруктозу, глюкозу та вітаміни С,Е, А і В. У ківі міститься калій і кальцій, бета-каротин і магній, а також залізо, фосфор і фолієва кислота. У складі ківі є лимонна, яблучна і хвойна кислота. У ківі є речовини, які здатні розщепити білки, які сприяють перетравленню їжі. Вуглеводів в ківі мало.