1 з компонентів для випічки, які не шкодять здоровю

154

Про шкоду випічки ходять легенди, які підкріплюються суперечливими фактами. Один з компонентів виявляється шкідливим настільки, що про випічці краще взагалі варто забути. Інший інгредієнт, який був в опалі, раптом зводиться на п’єдестал пошани і записується в «корисні». Давайте сьогодні разом розбиратися в цьому калорійне, але дуже «смачний» дільце.

1. Мед
Якщо мед нагріти до високих температур, його корисні властивості втрачаються вмить. Тому, щоб зберегти в повному обсязі всю його корисність, краще використовувати у випічці сирої мед. Тоді і мінеральні речовини, антиоксиданти, і ферменти з вітамінами потраплять у ваш організм і зроблять свою благочинну справу. «Гарячий» мед лише наситить вас цукрами, які підуть в боки і живіт. Хоча з’їдений за півроку шматочок торта – медовика зовсім не злочин, а хороший бонус за те, що ви дотримуєтеся всіх правил здорового харчування. Мед можна додавати до млинців і оладок, а також класти в не дуже гарячий чай замість цукру.