Як вилікувати серце


Как вылечить сердце
Виникнення хвороб серця – прямий наслідок пристрасть до жирної їжі, – вважає кардіолог Колдуелл Эссельстин.
Також хочемо вам порекомендувати http://plavix-euro.com.ua/blog/
Виникнення хвороб серця є прямим наслідком пристрасть до жирної їжі, – стверджує кардіолог Колдуелл Эссельстин (Caldwell Esselstyn)*. До таких висновків лікар прийшов після двадцятирічного дослідження за участю декількох тисяч пацієнтів, які відчували значні поліпшення вже через місяць після початку дотримання запропонованої ним програми харчування.
Їжте в своє задоволення: Овочі. Будь-які, які ви можете собі уявити. За єдиним винятком для тих, у кого вже є хвороби серця: авокадо. Воно містить нетипово висока для овочів кількість жирів. Всі види гороху, сочевиці, квасолі – це велике сімейство рослин, в якому кожен зможе відшукати неймовірно смачні сорти, про які раніше, можливо, жодного разу не чув. Гречка, дикий і бурий рис, перловка, овес або вівсяні пластівці (але не вівсянку швидкого приготування, в якій дуже багато цукру. Також хвороби серця попереджають макарони з борошна грубого помелу. Щоб розпізнати їх в магазині, звертайте увагу на час приготування. Чим довше вони варяться, тим більше в них клітковини. Їх вживання варто обмежити трьома порціями в день: трьома плодами або жменями, якщо мова йде про ягодах і сухофруктах.
Як привчити себе до здорового харчування.
Потрібно уникати, так як ці продукти підвищують рівень холестерину і збільшують хвороби серця: М’ясо, курка, риба і яйця. Можливо, ви чули про те, що омега – 3 жирні кислоти, необхідні для здоров’я нашого організму, удосталь містяться в рибі. Це так, але вони є і в інших, менш шкідливих продуктах, наприклад лляному насіння. Кальцій міститься не тільки у них, але і в зелених листових овочах (особливо капусти і броколі), а також печеному картоплі. Найкраще варити, запікати або тушкувати продукти без використання жирів. Рафіновані продукти: борошно пшеничне вищого сорту, білий цукор, макарони і пластівці швидкого приготування. Вони позбавлені більшої частини поживних речовин. Тим, у кого вже є хвороби серця, варто триматися подалі від будь-яких горіхів. Здорові люди можуть вживати його в помірних кількостях (не більше жмені в день), так як вони є цінним джерелом вітамінів, мінералів і омега – 3 жирних кислот.