Титанове. Володіє високою міцністю і такою ж вартістю. Плюсом є те, що з ним можна використовувати лопатки з металу. Титан практично неможливо пошкодити. Примітно, що сковорідки з чавуну, як правило, не мають додаткового покриття, так як цей матеріал сам по собі вже антипригарний. ВАЖЛИВО! Наявність антипригарного покриття не є 100% гарантією того, що продукти не будуть пригорати. Воно лише знижує ризик такої можливості.
Звичайна класична сковорода має поширений діаметр 24 – 28 см і висоту стінок 3 – 5 см, але може мати і інші розміри. Такий посуд називають універсальною, тому що вона однаково добре підходить для смаження та тушкування продуктів. Вибираючи сковорідку для млинців, необхідно звернути особливу увагу на ручку. Під час готування сковороду доводиться часто брати в руки, тому ручка повинна бути зручною і не нагрівається. Багато моделей мають антипригарне покриття. ВАЖЛИВО! У жаровні може бути сітка.
Додому Як вибрати сковороду.
Як вибрати сковороду.
4-20-2018